geheime boodschappenEen belangrijk onderdeel van de kerkdienst is de lofprijzing door gezang en muziek. Vaak wordt de invloed van muziek door velen onderschat. Een tendens die zich in onze tijd duidelijk heeft doen laten gelden is het introduceren in de kerk van meer moderne muziekstijlen. Men hoopt daardoor vooral de jongeren in de kerk te kunnen houden zonder zich daarbij echter voldoende te realiseren wat de boodschap van deze muziek is en wat de uitwerking zal zijn.  
igentijdse christelijke rockmuziek is door veel kerken aanvaard als de aangewezen oplossing in onze moderne eeuw om een opleving in de kerk tot stand te brengen en kerkgroei te bevorderen. De gevaren die dit met zich meebrengt worden onvoldoende beseft en blijven dikwijls onbesproken. Dit boekje wijst op de sluipende en verborgen invloed met de fatale gevolgen die zich kunnen voordoen wanneer, veelal met goede bedoelingen, ongeheiligde muziek in de kerk wordt gebracht.

De brochure is te bestellen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Deze site maakt gebruik van cookies en dergelijke

als de browser settings niet worden aangepast accepteert u deze

ok