zagen-uit-1975Is de Wachttorenleer van Jehovah's Getuigen betrouwbaar? 

Door de loop der jaren heeft deze organisatie tal van voorspellingen gedaan waarvan niets is uitgekomen.

De Wachttorenleer is keer op keer gewijzigd en veranderd terwijl de Bijbel zegt dat Gods gemeente een pijler en fundament der waarheid is.

Wanneer een organisatie werkelijk door Jehovah God wordt geleid dan zal zij een waarheidsboodschap verkondigen die de toets kan doorstaan en blijvend is. Zij zal geen leringen verkondigen die veranderlijk zijn en geen voorspellingen doen die niet in vervulling gaan..

Maar de getuigen weten te vertellen dat het licht voortgaande is. Maar tegenstrijdig licht kan nooit voortgaande zijn want dat wat eerst werd geloofd en verkondigd moet plaats maken voor iets anders.

Voortgaand licht is dan alleen licht wanneer het steeds duidelijker wordt bevestigd, maar niet wanneer het plaats moet maken voor nieuwe waarheden en de oude waarheden moeten worden losgelaten.

Lees het boekje: ZIJ ZAGEN UIT NAAR 1975 en zie hoe goedgelovige mensen zijn misleid met een valse hoop. Klik hier voor een pdf van het boekje

Lees ook de folder EEN ERNSTIGE WAARSCHUWING en ontdek hoe belangrijke leerpunten van de Wachttoren niet zijn bevestigd maar veranderd en vervangen, soms zelfs diverse keren. Klik hier voor een pdf van de folder

Deze site maakt gebruik van cookies en dergelijke

als de browser settings niet worden aangepast accepteert u deze

ok